->
uw schuifwandkast online

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2375 of /var/www/vhosts/schuifwandkast.flaire.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

Meetservice

Binnen een straal van 75 km vanaf onze werkplaats in De Lier, berekend door een online routeplanner, kunt u gebruik maken van onze meetservice. Een van onze adviseurs komt dan bij u thuis de exacte maten van de schuifdeurkast opnemen. De adviseur kan u tevens advies geven over de kleur en indeling van uw kast. Tot de standaarduitrusting van de adviseur hoort een koffer met alle kleurenstalen.

De kosten van de meetservice bedragen slechts 45 euro. In het samenstelproces kunt u aangeven of u voor uw schuifdeurkast gebruik wenst te maken van de meetservice. De kosten worden dan automatisch in de totale prijs van de schuifdeurkast meegerekend. Bent u nog niet zeker of u de schuifdeurkast wilt bestellen, maar wilt u wel graag deskundig advies, dan kunt u ook contact opnemen voor het maken van een vrijblijvende meetafspraak. De kosten van de meetservice rekent u contant af met onze adviseur ter plaatse. Wij behouden ons het recht voor de maten niet af te geven. 

Als uw schuifwandkast bestemd is voor een locatie buiten 75 km, kunnen wij de kast uiteraard wel leveren, maar dient u de schuifwandkast zelf te meten.

Meer informatie over zelf meten vindt u bij onze meetinstructie.