->
uw schuifwandkast online

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2375 of /var/www/vhosts/schuifwandkast.flaire.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

Meetinstructie

Meten is weten! Niets is zo vervelend als een kast die niet past. Om u te verzekeren van een goed passend eindresultaat geven wij u de volgende tips:

  • Kijk eerst of de wanden en de vloer waterpas zijn.
  • Meet de hoogte op twee plaatsen namelijk links en rechts. Deze maten worden gevraagd bij het samenstellen van een kast. Meet voor de zekerheid ook nog een keer in het midden. Deze maat hoeft u niet op te geven, maar verzeker u er van dat er geen bult in de vloer of een zak in het plafond zit.
  • Meet de breedte van uw kast op twee plaatsen namelijk boven en onder.
  • Er mag zowel in de hoogte als in de breedte een maximaal maatverschil van 15 mm worden opgegeven.
  • Meet ook altijd de diepte. Deze hoeft u niet op te geven, maar u moet er wel zeker van zijn dat u voor een complete kast een diepte van 675 mm kwijt kunt.
  • TIP! Wij willen de maatvoering tot op de millimeter weten. Indien u met een rolmaat meet is het wel eens lastig, omdat deze rond loopt op het punt waar je de maat wil lezen. Los dit op door vanaf de eerste meetzijde een streep te zetten op exact 1000 mm, meet dan vanaf de andere meetzijde tot aan het streepje en tel de 1000 mm er weer bij op, dan heeft u de juiste maat.

Bent u niet zeker van uw zaak, neem dan contact op. Wij zijn altijd bereid u met raad en daad terzijde te staan. U kunt ook kiezen voor onze meetservice.