->
uw schuifwandkast online

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2375 of /var/www/vhosts/schuifwandkast.flaire.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

Werkwijze

Schuifwandkast.nl is dé online webshop voor uw schuifdeurkast op maat. U kunt op deze site zelf een mooie schuifdeurkast samenstellen waarbij uw offerteprijs continu zichtbaar is.

 

Zelf samenstellen en bestellen

Op Schuifwandkast.nl ontwerpt u uw schuifdeurkast helemaal naar eigen wens. Na het doorlopen van een paar eenvoudige stappen kunt u aangeven of u de kast wilt bestellen of nog even wilt nadenken. Als u de kast bestelt krijgt u van ons per mail een orderbevestiging. Gaat u met deze orderbevestiging akkoord, dan nemen we de kast in productie. Indien u aangeeft nog even na te willen denken, mailen we u een offerte van de door u ontworpen kast. 

Meetinstructie

Meten is weten. Niet moeilijk, maar nauwkeurigheid is geboden. Voor meer informatie, zie hier onze uitgebreide meetinstructie

Meetservice

U kunt ook kiezen voor onze meetservice. Binnen een straal van 75 km vanaf onze locatie in De Lier, berekend door een online routeplanner, komen wij voor slechts 45 euro bij u meten. Wilt u in een keer meerdere kasten in laten meten, dan rekenen we slechts een keer de meetkosten.

Als uw schuifwandkast bestemd is voor een locatie buiten deze 75 km, kunnen wij uiteraard wel de kast maken, maar dient u de schuifwandkast zelf te meten.

Levertijd

Als u de schuifdeurkast komt afhalen bij onze werkplaats in De Lier moet u rekening houden met een levertijd van 15 werkdagen. Wilt u de schuifdeurkast laten bezorgen of door ons laten monteren, dan moet u rekening houden met 20-25 werkdagen. Als u gebruik maakt van de meetservice, dan begint de levertijd te lopen na dat we gemeten hebben. 

Bezorgservice

U kunt gebruik maken van onze bezorgservice. We rekenen voor alle afstanden een uniform bezorgtarief van €75,-  Wij bezorgen uw kast op de begane grond over de eerste drempel van het pand. Wilt u in een keer meerdere kasten laten bezorgen, dan rekenen we slechst een keer de bezorgkosten. Maakt u gebruik van deze service, dan nemen wij contact met u op voor het bezorgen van de kast op een moment dat het u het beste schikt.

Montage

Voor het deskundig laten plaatsen van uw schuifwandkast kunt u gebruik maken van onze montageservice. De kosten van de montageservice zijn 250 euro per kast exclusief meet- en bezorgkosten. Maakt u gebruik van deze service, dan nemen wij contact met u op voor het monteren van de kast op een moment dat het u het beste schikt. 

Betalen

U dient de kast uiterlijk bij aflevering te betalen. Als u gebruik maakt van de bezorg- of montageservice dan hebben de monteurs een mobiel pinapparaat bij zich. Ook als u de schuifdeurkast op komt halen kunt u met pin betalen.