->
uw schuifwandkast online

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2375 of /var/www/vhosts/schuifwandkast.flaire.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

Veel gestelde vragen

antwoorden om u op weg te helpen

Hoe moet ik meten?

Om maatwerk te kunnen leveren zal gemeten moeten worden. Dit is niet moeilijk, maar moet wel precies gebeuren. Kijk voor tips bij onze uitgebreide meetinstructies.

Bent u niet zeker van uw zaak, neem dan contact op. Wij zijn altijd bereid u met raad en daad terzijde te staan.

Kan ik de kast ook laten meten?

Niets is zo vervelend als een maatwerk kastenwand die net te groot of te klein is. U kunt daarom ook gebruik maken van onze professionele meetservice.

Kan ik een kleurenstaal aanvragen?

We bieden de keuze uit achttien paneelkleuren. Omdat het op de computer soms lastig in te schatten is hoe de kleur er precies uit ziet, sturen wij u op uw verzoek kleurenstalen toe. Indien u gebruik maakt van onze meetservice heeft onze adviseur alle kleurstalen bij zich. Wilt u een kleurenstaal bestellen, neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Wat is de levertijd van de kast?

Maakt u gebruik van onze bezorg- en/of montageservice, dan moet u rekening houden met 20 - 25 werkdagen levertijd. Wanneer u de kast komt afhalen bij de werkplaats, is de levertijd 15 werkdagen. Wij nemen tijdig contact met u op om een afspraak te maken of te laten weten dat de kast klaar staat om afgehaald te worden.

Kan ik de gehele schuifwandkast ergens bekijken?

De schuifwandkasten van schuifwandkast.nl kunt u bekijken in de uitgebreide showroom van Marsman Maatwerk in De Lier (tussen Den Haag en Rotterdam). Bovendien is het mogelijk om hier met een van onze adviseurs te spreken. Voor meer informatie over de openingstijden en de locatie, zie contact

Kan ik de schuifwandkast ook laten bezorgen?

U kunt gebruik maken van onze bezorgservice. Wij bezorgen uw kast op de begane grond over de eerste drempel van het pand. Voor meer informatie, zie bezorgservice

Kan ik de schuifwandkast laten monteren?

U kunt gebruik maken van onze montageservice. Een van onze montageteams zal uw schuifwandkast dan deskundig plaatsen.

Ik wil de kast zelf ophalen, hoe vervoer ik de kast het beste?

U heeft een busje of aanhanger nodig waar een lengte van ruim 260 cm in vervoerd kan worden. Neem wat oude dekens mee ter bescherming. Wij helpen u op onze locatie met laden en hebben ook beschermingsmaterialen en bindtouw beschikbaar.

Ik heb een meetfout gemaakt, wat nu te doen?

Zelfs de besten maken fouten, neem contact met ons op voor een oplossing. Omdat wij de kasten zelf produceren zijn we niet voor één gat te vangen en verzinnen we samen met u een list.

Is een kast met schuine wanden ook mogelijk?

U heeft het meeste profijt van een schuifwandkast op maat in een recht toe recht aan situatie. Onze online winkel kent vele mogelijkheden, maar er is nog meer mogelijk dan onze website u biedt. Neem contact op met een van onze adviseurs. Op afstand met een situatieschets kunnen wij u al prima adviseren over de mogelijkheden.

Er moet een koker met standleidingen verwerkt worden in mijn kast, wat nu?

Er is meer mogelijk dan onze website u biedt. Mailt u ons een situatieschets met de door u gemeten maten, hiermee kunnen wij u een aangepaste offerte aanbieden.

Kan ik ook enkel de deuren of enkel het kastinterieur bestellen?

Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Kies de optie 'zelf samenstellen' en vink de optie geen deuren of geen interieur aan in de betreffende stappen. 

Hoe kan ik betalen?

U dient de kast bij aflevering te betalen. Als u gebruik maakt van de bezorg- of montageservice dan hebben de monteurs een mobiel pinapparaat bij zich. Ook als u de schuifdeurkast op komt halen kunt u met pin betalen. U kunt het bedrag ook van tevoren overmaken. U vindt onze betalingsgegevens op de orderbevestiging.