->
uw schuifwandkast online

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2375 of /var/www/vhosts/schuifwandkast.flaire.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

De schuifwandkast

Een praktische blikvanger

Kastruimte is onmisbaar in de organisatie van uw huishouden. Met een schuifwandkast of schuifdeurkast op maat helpt u uw huis opgeruimd te houden. Naast het voorkomen van stof op de kast (een inbouwkast reikt tenslotte van vloer tot plafond), ziet uw ruimte er netjes afgewerkt en opgeruimd uit. Tenminste, als de inbouwkast goed geïnstalleerd is. Bij Schuifwandkast kunt u daar natuurlijk van uit gaan.

U kunt uw kast zelf inmeten; daarvoor hebben wij nog een handige inmeetinstructie voor u opgenomen. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze inmeet service. Daartoe plant u heel handig een afspraak met ons in. Wat uw wensen ook zijn, Schuifwandkast maakt alle kasten zelf op uw maat, dus van muur tot muur en van vloer tot plafond. Zelfs bij een schuin aflopende wand. Geen stofnesten of kieren meer.

Wij bieden u de meest ideale manier van opbergen, overal waar kastruimte nodig is. Ook aan het interieur van uw kast, stellen wij hoge eisen. Voor het interieur van uw kast is er veel mogelijk: stropdashouders, sokken- of ondergoedlades, roedes, etc. u kunt het zo gek niet bedenken. En uiteraard bevatten onze inbouwkasten hoge kwaliteit aluminium schuifwandsystemen die geruisloos lopen door middel van kogelgelagerde wielen.

Naast het schuifwandsysteem op maat bestaat een kast uit een kastombouw en een kastinterieur. De kastombouw is optioneel en bestaat in de regel uit het bodempaneel en indien de kast aan éen of twee kanten vrijstaat uit eindpanelen. Hiervoor leveren wij vele kleuren en stijlen, zodat uw schuifdeurkast altijd in uw eigen interieur past. Want naast dat wij kwaliteitsproducten willen leveren, wil het oog ook wat!

Het kastinterieur kunt u zelf indelen zodat u voldoende hang- en legruimte kunt creëren. Legplanken van boven tot onder zijn mogelijk, maar ook combinaties van ingebouwde legplanken en hangsystemen behoren tot de mogelijkheid. In ons bestelproces vindt u hier toe allerlei verschillende opties en indelingen om uit te kiezen. Tevens berekend u hier makkelijk de prijs van uw favoriete schuifwandkast uit. Met onze accessoires maakt u uw kast helemaal af. Stropdashouders, opbergsystemen voor sokken, of schoenenstandaards, u vindt ze hier.

Meer technische informatie over de schuifwandkasten.