->
uw schuifwandkast online

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2375 of /var/www/vhosts/schuifwandkast.flaire.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

Hoe gaat het in zijn werk?

U zoekt een kast op maat en wilt weten hoe u deze kunt bestellen? Via onze online tool kunt u uw type kast zeer eenvoudig zelf samenstellen. U geeft op welke maten de schuifwandkast moet krijgen, wat voor uitvoering u wenst en uit hoeveel deuren de kast mag bestaan. U heeft alles zelf in de hand en heeft bovendien continu inzicht in de prijs van uw droomkast.

Direct online bestellen!

Het bestelproces

Het bestelproces van Schuifwandkast bestaat in totaal uit zes onderdelen. Binnen de eerste 4 stappen stelt u uw eigen kast op maat samen. In stap vijf en zes voert u persoonlijke gegevens in.

  1. Selecteer de juiste afmetingen
  2. Kies het materiaal voor uw deurpanelen
  3. Kies het interieur van uw maatkast
  4. Geef aan of u direct wenst te bestellen of liever een vrijblijvende offerte wenst
  5. Voer uw gegevens in en selecteer de wijze van aflevering en/of montage en meetservice
  6. Bevestig uw bestelling of offerteaanvraag.

Aandachtspunten

In veel gevallen worden de deuren van een schuifwandkast op een verdieping gemonteerd. Denk hierbij aan een slaapkamer, studeerkamer of zolderkamer. Het verstandig om van tevoren na te gaan of u de deuren ook in de betreffende ruimte kunt krijgen. Ga daarnaast na of er geen obstakels voorkomen op de locatie van uw nieuwe kast. Het zou zonde zijn als radiatoren, leidingen of stopcontacten ervoor zorgen dat uw kast niet gemonteerd kan worden. Twijfelt u? Neem dan contact op voor advies op maat.

Advies op maat

Bij ons vindt u ruim 20 jaar ervaring en vakkennis op het gebied van schuifwandkasten op maat. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en service.

Komt u er met onze online besteltool niet helemaal uit of spreekt u liever eerst een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op. We geven u tips die helpen bij het vinden en bestellen van de juiste schuifdeuren en kastinterieurs. Ons team heeft jarenlange ervaring met onze producten. Wij zijn u graag van dienst zodat u zeker weet dat uw kast helemaal bij u past.