->
uw schuifwandkast online

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2375 of /var/www/vhosts/schuifwandkast.flaire.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

Over ons

Schuifwandkast.nl dé webshop voor uw kast op maat

Op schuifwandkast.nl verkopen wij ons eigen schuifwandkastenprogramma M-select. In een aantal eenvoudige stappen stelt u op onze website zelf uw schuifwandkast op maat samen. Kies uit een van de vele indelingsmogelijkheden voor uw interieur en  maak de kast af met een van de accessoires. Wij maken de schuifdeuren, de ombouw en het interieur zelf in onze werkplaats.

Op onze website voorzien wij u graag van advies. We geven u tips die helpen bij het vinden en bestellen van de juiste schuifdeuren en kastinterieurs. Ons team heeft jarenlange ervaring met onze producten. Wij zijn u graag van dienst.

Voor persoonlijk advies kunt u ook terecht in onze uitgebreide showroom in De Lier (nabij Delft). Tevens vindt u hier kasten van de gerenommeerde merken DSH en Garobe. Hier kunnen we uw schuifwandkast ontwerpen met behulp van de nieuwste 3d-visualisatietechnieken.

Schuifwandkast.nl is de online winkel van Marsman Maatwerk in De Lier. U kunt ons mailen: service@schuifwandkast.nl of bellen: 0174 420861 of onze winkel bezoeken tijdens onze reguliere openingstijden:

  • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur
  • zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

U vindt onze 500 m² grote vestiging aan de Lierweg 48G te De Lier. Meer over Marsman Maatwerk