->
uw schuifwandkast online

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2375 of /var/www/vhosts/schuifwandkast.flaire.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

Montage van een schuifdeurkast op maat

Bij het maken van uw schuifdeurkast komt natuurlijk heel wat kijken.

Nadat wij de juiste formaten en uw voorkeuren hebben doorgekregen (die u met onze handige inmeetinstructie zelf kunt opmeten, of die u door ons team op afspraak kunt laten inmeten), gaan wij alle benodigde materialen bestellen en verzamelen.

We bestellen uw schuifdeuren in de door u gewenste kleuren en designs. Deze frasen wij vervolgens in ons eigen atelier zelf op maat. Alle afmetingen zijn daarbij mogelijk, ook een schuin aflopende wand kunnen wij leveren.

De ombouw van uw kast is daarna aan de beurt. Wij zagen het grondpaneel en zijpanelen op maat, en behandelen de panelen daar waar nodig al voor, om ze bij u thuis snel en gemakkelijk in elkaar te kunnen zetten.

Voor het op maat maken van uw deuren en panelen, gebruiken wij een joekel van een machine, zoals u op bijgaande foto kunt zien.
 

schuifwandkast op maat maken
 

We verzamelen alle benodigdheden voor uw kastinterieur, zoals uw gewenste aantal legplanken, hangsystemen en andere accessoires, vullen onze gereedschapskisten en komen op de afgesproken tijd naar u toe.

Wilt u weten hoe wij daarna uw schuifdeurkast bij u thuis monteren? Bekijk de volgende video.

Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook!